Alexander Andorff
Chiropraktik Umum lan Olahraga
[M.Sc Chiropraktik, B.Sc Ilmu Kesehatan]

- Nilai inti kanthi Patient in Focus

Hai, jenengku Alexander Andorff. Ahli terapi kiropraktik lan rehabilitasi sah. Aku pangareping editor Vondt.net lan Klinik Vondt. Minangka kontak utama modern ing kelainan musculoskeletal, dadi kepenak banget mbiyantu pasien ngasilake urip sing luwih apik.

Panaliten lengkap lan pendekatan modern kanggo perawatan minangka nilai inti kanggo Klinik Nyeri - lan mitra. Kita makarya raket karo spesialis medis lan GP kanggo ngoptimalake asil. Kanthi cara iki, kita bisa menehi pengalaman sabar sing luwih apik lan luwih aman. Nilai inti kita kalebu 4 poin utama:

  • Sinau Individual
  • Perawatan sing Modern lan Berbasis Bukti
  • Pasien sing Fokus - Tansah
  • Asil Liwat Kompetensi Dhuwur

Kanthi luwih saka 70000 pandherekipun ing media sosial, uga cedhak karo 2.5 yuta tampilan saben taun, uga ora nggumunake yen akeh wong sing saben dina nanggapi pitakon babagan terapi sing disaranake ing saindenging negara kasebut yen sacara geografis angel ditemokake.

Saka wektu ke wektu, kita nampa akeh pitakon sing angel banget kanggo mangsuli kabeh, lan mula kita nggawe bagean sing beda sing diarani «golek klinik sampeyan»- ing ngendi uga, kajaba klinik afiliasi dhewe, nambahake rekomendasi menyang profesional kesehatan sing sah ing wilayah sampeyan.

Bebas bae kanggo hubungi aku Saluran Youtube yen sampeyan duwe pitakon utawa komentar.

Kiriman Paling Anyar ing Blog Kesehatan kita:

Sayuran - Woh-wohan lan sayuran

Diet Anti-inflamasi: Cara Cara Nyuda Radhang Peradangan

Peradangan ora mesthi ana sing negatif. Peradangan ...

9 Tips kanggo Turu Luwih Apik karo Fibromyalgia

/
9 Tips kanggo Turu Luwih Apik karo Fibromyalgia Fibromyalgia Kuwat…
fibromyalgia lan gluten

Fibromyalgia lan Gluten: Apa Panganan sing diakibatake Gluten Nemokake Radhang Keruwetan ing Awak?

/
Fibromyalgia lan Gluten Akeh wong sing duwe fibromyalgia sing reaksi ...

- Urip kanthi Ankylosing Spondylitis

Penyakit kronis lan penyakit sing ora katon Artikel tamu dening Yvonne…

Beda kasebut ing usus bisa uga nyebabake fibromyalgia

/
Bedane ing Intestine Bisa dadi Panyebab Fibromyalgia Intestine ...

Fibromyalgia bisa nyebabake reaksi radang sing tambah ing otak

/
Fibromyalgia Bisa Nyedhiyakake Reaksi Peradangan Ningkat Ing Otak Saiki ...