Pangobatan alami kanggo arthritis psoriatic

7 Perawatan Alam kanggo Artritis

5 / 5 (9)

7 Perawatan Alam kanggo Artritis

Arthritis Psoriatic minangka penyakit sendi reumatik sing bisa ngrusak tulang rawan lan nyebabake nyeri sendi sing signifikan. Iki persis ngapa akeh wong nggoleki langkah-langkah sing bisa mbiyantu nggabungake obat. Ing kene sampeyan bisa maca luwih lengkap babagan pitung perawatan alami kanggo arteri psoriatic sing bisa mbantu ngilangi rasa nyeri.

 

Obat arthritis mengaruhi sekitar 30 persen wong sing nandhang psoriasis penyakit kulit  - sing ditondoi kanthi kulit abu-abu, flaky, antara liya, sikut, kulit kepala lan dhengkul. Nyeri sendi, kaku lan pembengkakan minangka telung gejala arthritis psoriatik sing paling umum - lan bisa uga nyebabake vertebra lan driji sampeyan.

 

Kita berjuang supaya wong-wong sing duwe diagnosa nyeri nemen liyane duwe kesempatan sing luwih apik kanggo perawatan lan pamriksa - prekara sing ora setuju kabeh wong, sayangé. Nuduhake artikel kasebut, kaya kita ing kaca FB kita og saluran YouTube kita ing media sosial kanggo melu kita ing perang kanggo urip saben dinten sing luwih apik kanggo wong-wong sing lara kronis.

 

(Klik ing kene yen sampeyan pengin nuduhake artikel luwih lanjut)

 

Artikel iki ngliwati pitu perawatan alami kanggo arthritis psoriasis sing muga-muga bisa mbantu ngilangi gejala sampeyan. Ing ngisor artikel sampeyan uga bisa maca komentar saka para pamaca liyane lan entuk tips lan saran sing apik.

 



Apa sampeyan mikir babagan apa utawa sampeyan pengin liyane refills profesional kaya? Tindakake kita ing kaca Facebook «Vondt.net - Ngatasi rasa lara sampeyan»Utawa Saluran Youtube (mbukak link anyar) kanggo saran apik saben dina lan informasi kesehatan sing migunani.

 

1. Aloe Vera

aloe vera

Akeh wong sing ngerti sifat penyembuhan lidah buaya - banjur bisa uga utamane nglawan sunar srengenge kulit. Mula ora kaget, tanduran alami iki bisa nulungi nglawan arthritis psoriatic. Krine lan minyak wangi lidah bisa mbantu ngilangi kulit abang, nyuda flaking lan nyuda sensitivitas nyeri.

Riset (1) sadurunge wis nyimpulake manawa 81% pasien nglaporake peningkatan kanthi nggunakake aloe vera kanggo psoriasis lan psoriasis arthritis. Panaliten liyane nuduhake yen bisa digunakake kanggo nyuda peradangan (2) lan bisa nyuda sensitipitas ing wilayah kasebut.

 

Olahraga yoga, peregangan lan gerakan bisa dadi cara sing apik kanggo nyingkirake stres mental lan fisik - luwih becik sadurunge turu. Ing artikel ing ngisor iki, sampeyan bisa ndeleng program latihan sing nuduhake limang latihan sing sepi.

 

Waca liyane: - 5 Latihan olahraga kanggo sing duwe Fibromyalgia

limang latihan olahraga kanggo wong sing duwe fibromyalgia

Klik ing kene kanggo maca luwih lengkap babagan latihan kasebut - utawa deleng video ing ngisor iki.

 



VIDEO: 5 Olahraga Gerakan Kanggo Sing Fibromyalgia

Psikiatic arthritis langsung nyambung karo sendi kaku lan nyeri. Kanthi nggunakake latihan regangan lan gerakan saben dina, sampeyan bisa mbantu supaya sendi terus obah lan nyegah rusak. Ing video ing ngisor iki, sampeyan bakal bisa ndeleng limang latihan kasebut.

Melu kulawarga lan lengganan ing saluran YouTube kita (klik kene) kanggo tips latihan gratis, program olahraga lan pengetahuan kesehatan. Sugeng rawuh!

 

2. Kapsaisin

capsaicin

Capsaicin minangka bahan aktif ing tanduran cabe. Obat iki digunakake ing pirang-pirang krim nyeri lan lenga sing beda kalebu Linnex. Alasan sing digunakake yaiku capsaicin duwe efek sing wis kabukten klinis kanthi nyuda rasa nyeri, nyuda inflamasi lan kulit abang - sing ana gandhengane langsung karo psoriasis.

 

Yen salep kasebut ditrapake ing kulit, iki bakal mbantu ngalangi sinyal nyeri ing wilayah kasebut. Kanthi tembung liya, salep ngalangi wilayah kasebut supaya ora ngirim sinyal nyeri ing otak - sing bisa menehi rasa lara.

 

Akeh wong sing nandhang lara nemen lan penyakit sing ngrusak urip saben dinane - pramila kita ajak sampeyan Nuduhake artikel iki ing media sosialAja seneng karo kaca Facebook og saluran YouTube (klik kene) lan ujar, "Ya kanggo riset liyane babagan diagnosis kronis".

 

Kanthi cara iki, bisa nggawe gejala sing ana gandhengane karo diagnosis iki luwih katon lan mesthekake yen luwih akeh wong sing dianggep serius - mula njaluk pitulung sing dibutuhake. Kita uga ngarep-arep supaya tambah akeh perhatian bisa ngasilake dana kanggo riset babagan cara pambiji lan perawatan anyar.

 

Diet sing tepat kanthi antioksidan lan nutrisi anti-inflamasi sing penting uga penting kanggo rheumatologis. 'Diet fibromyalgia' ngetutake saran lan pedoman panganan nasional. Sampeyan bisa maca liyane babagan iki ing artikel ing ngisor iki.

 

Waca uga: - Laporan riset: Iki minangka Diet Fibromyalgia Paling Apik

diet fibromyalgid2 700px

Klik ing gambar utawa link ing ndhuwur kanggo maca liyane babagan diet sing bener sing disesuaikan karo wong sing duwe fibro.

 



3. Kunyit

Kunyit lan efek marasake awakmu kalebu salah sawijining dokumentasi paling apik ing saindenging jagad - uga panggunaan nglawan kelainan rematik. Efek positif liyane ing kunyit, lan bahan aktif Curcumin, wis katon manawa bisa nduwe peran aktif ing pencegahan Alzheimer, nyuda kemungkinan depresi lan nambah fungsi pembuluh getih.

 

Ing sinau3) peneliti nyimpulake manawa curcumin luwih efektif tinimbang sodium diclofenac (luwih dikenal minangka Voltaren) ing perawatan aktif rematik. Dheweke luwih nulis manawa ora kaya Voltaren, curcumin ora duwe efek samping sing negatif.

 

Kunyit bisa dadi alternatif sing sehat lan apik kanggo wong sing nandhang osteoarthritis lan / utawa rematik - nanging kita ora weruh akeh rekomendasi saka GP sing pasien karo keluhan kaya kasebut kudu nampa kunyit tinimbang obat.

 

Akeh sing ngalami rheumatism lan psoriatic arthritis uga diserang sendi ing gulu lan pundhak. Dheweke uga duwe kedadeyan sing luwih dhuwur kanggo sing diarani populer gulu kakuIng artikel tamu saka Råholt Chiropractor Center lan Fisioterapi sampeyan bisa maca liyane babagan diagnosis iki.

 

Waca uga: - Iki Sampeyan Kudu Ngerti Bab Stress Talking

Nyeri ing gulu

PS: Link mbukak ing jendela anyar.

 



4. Akupunktur

Akupunktur nalebehandling

Akupunktur minangka perawatan sing wis didokumentasik kanthi bisa nyuda nyeri otot amarga arteri psoriatic. Nanging, kita pengin negesake manawa kita ngomong babagan akupunktur medis - yaiku perawatan jarum intramuskular sing dituju kanggo otot sing kena pengaruh. Perawatan kaya ngono kudu ditindakake dening profesional kesehatan umum (kayata ahli terapi fisik utawa chiropractor modern).

 

Akupunktur intramuskular (uga dikenal minangka jarum garing utawa stimulasi intramuskular) bisa digunakake kanthi pirang-pirang cara - perawatan iki bisa nyebabake:

 

  • Apik getih sirkulasi
  • Tisu lembut lan otot cilik
  • Tambah nambani ing wilayah sing dianggep

 

Jarum uga bisa digunakake ing level neurofisiologis nalika ngilangi ketegangan otot jero lan nyuda transmisi sinyal nyeri lokal. Cara perawatan sing aman lan lembut sing asring digunakake minangka suplemen kanggo perawatan fisik otot, saraf lan sendi.

 

Ing ngisor iki, sampeyan bisa maca babagan wolung langkah anti-inflamasi sing bisa uga migunani kanggo rheumatics.

 

Waca uga: - 8 Pangobatan Inflamasi Alami Ngatasi Rheumatism

8 langkah anti-inflamasi nglawan rheumatism

 



5. Garam Epsom (Uyah Mandi)

himalayan Salt

Uyah epsom minangka uyah mandi sing populer sing digunakake dening akeh psoriasis lan psoriasis arthritis. Uyah larut kanthi gampang ing banyu adus lan digambar ing kulit. Panganggone rutin bisa mlaku kanthi cepet kanggo kulit sing ngganggu lan radhang.

 

Akeh sing uga nglaporake ing ngisor iki nalika nggunakake adus panas:

  • Relaksasi lan nyuda stres
  • Sakit Otot
  • Kurang gangguan kulit lan flaking

 

Nanging, kudu dingerteni yen para ilmuwan percaya yen ana bathine anget sing paling bisa digunakake kanggo otot sing lara lan awak sing lara. Nanging penyakit kulit kayane bisa diringanake kanthi nggunakake garam uyah tartamtu - kayata uyah epsom.

 

Waca uga: Apa Sampeyan Kudu Ngerti babagan Artritis Psoriasis [Pandhuan sing apik]

psoriasis arthritis 700

 



 

6. Perawatan Fisik lan Pijet

Perawatan kiropraktik lan gulu

Psikiaticitis arthritis nyebabake kenaikan rasa nyeri ing otot lan sendi. Iki bisa uga penting banget kanggo njaluk bantuan profesional kanggo tetep sambungan lan otot sing tegang. Akeh rheumatologi nggunakake perawatan kanggo otot lan sendi liwat dokter kanthi lisensi umum.

 

Sing paling apik kanggo wong sing duwe psoriatic arthritis asring dadi klinis sing bisa nggunakake otot lan sendi - kayata ahli terapi manual utawa kiropraktor modern. Iki bisa mbantu njaga gerakan sendi lan nyuda nyeri ing otot sing nyenyet.

 

Sayang, psoriasis arthritis minangka diagnosis sing ora bisa diubati. Nanging kanthi bantuan klinik trampil lan dhokter, sampeyan bisa ngindhari gejala umum. Kita maneh nandhesake pentinge latihan olahraga sing disesuaikan kanggo wong sing duwe arthritis psoriatic.

 

Rekomendasi Nganggo Timer kanggo Nyeri Rematik lan Nemen

Sarung tangan kompresi sooth alus - Foto Medipaq

Klik ing gambar kanggo maca liyane babagan sarung tangan kompresi.

  • Tukang jempol jempol (sawetara jinis rematik bisa nyebabake driji sikil bengkok - umpamane driji sikil palu utawa hallux valgus (jempol jempol) - penarik jempol bisa mbantu nyuda iki)
  • Kaset mini (akeh sing lara rematik lan nemen rumangsa luwih gampang olahraga nganggo elastis khusus)
  • Balls titik pemicu (mandhiri kanggo nyambut otot kanthi saben dinane)
  • Krim Arnica utawa kondisioner panas (akeh wong nglaporake sawetara rasa nyeri yen nggunakake, contone, krim arnica utawa kondisioner)

- Akeh wong nggunakake krim arnica kanggo nyeri amarga sendhi kaku lan otot sing lara. Klik gambar ing ndhuwur kanggo maca luwih lengkap babagan carane arnicakrem bisa mbantu nyuda sawetara rasa lara sampeyan.

 

Waca uga: 7 Jenis Sakit Fibromyalgia [Pandhuan sing Luwih Apik kanggo Tipe Sakit Sing Beda]

pitung jinis pain fibromyalgia

Klik-tengen lan "mbukak ing jendela anyar" yen sampeyan pengin terus maca artikel iki sawise.

 



 

7. Teh Hijau

teh ijo

Teh ijo ngemot katekin tingkat tinggi - antioksidan kuat sing dikenal duwe sipat anti-inflamasi sing mupangate. Iki bisa nyuda penyebab peradangan lan pembengkakan sing ana gandhengane ing psoriatic arthritis lan penyakit sendi liyane.

 

Panliten nuduhake yen bisa digunakake, antara liya, kanthi ngalangi komponen inflamasi sing diarani sitokin interleukin-1Sumbatan iki mbantu nyuda kemungkinan arthritis psoriasis ngrusak tambahan rawan lan bahan sendi.

 

Kita nyaranake supaya diet kanggo rheumatologis ngemot antioksidan anti-inflamasi sing luwih dhuwur - iki ditemokake ing sayuran lan macem-macem woh-wohan. 

 

 

Waca uga: 7 Cara LDN Bisa mbantu Ngatasi Fibromyalgia

7 cara LDN bisa mbantu nglawan fibromyalgia

 



 

Pengin luwih lengkap? Gabung karo grup iki lan nuduhake informasi luwih lengkap!

Gabung karo klompok Facebook «Rheumatism lan Sakit Kronis - Norwegia: Riset lan warta» (klik kene) kanggo nganyari paling anyar babagan panaliten lan panulis media babagan gangguan rheumatic lan kronis. Ing kene, anggota uga bisa njaluk pitulung lan dhukungan - ing saben dinane - liwat ijol-ijolan pengalaman lan saran dhewe.

 

Tindakake kita ing YouTube kanggo Kawruh Kesehatan lan Olahraga Gratis

VIDEO: Olahraga kanggo Rheumatists lan sing kena Fibromyalgia

Bebas bae kanggo langganan ing saluran kita (klik kene) - lan tindakake kaca ing FB kanggo tips kesehatan lan program olahraga saben dina.

 

Kita ngarep-arep banget manawa artikel iki bisa mbantu sampeyan nglawan rasa sakit kronis. Yen iki, sampeyan uga kepenak banget, mula sampeyan pengin milih gabung karo kulawarga ing media sosial lan enggo bareng artikel kasebut luwih lanjut.

 

Bebas bae kanggo enggo bareng ing Media Sosial kanggo Pangerten tambah kanggo Nyuda Nemen

Maneh, kita pengin takon kanthi becik kanggo nuduhake artikel iki ing media sosial utawa liwat blog sampeyan (rujuk langsung menyang artikel). Pangertosan, pengetahuan umum lan tambah fokus minangka langkah pertama kanggo urip saben dinane sing luwih apik kanggo sing ngalami diagnosis nyeri kronis.

 



Saran babagan sampeyan bisa mbantu nglawan rasa nyeri kronis: 

Pilihan A: Nuduhake langsung ing FB - Salin alamat situs web lan tempelake ing kaca facebook utawa ing grup facebook sing relevan sing dadi anggota. Utawa pencet tombol "SHARE" ing ngisor iki kanggo nuduhake kiriman kasebut ing facebook sampeyan.

 

Tutul iki kanggo nuduhake luwih. Matur suwun matur nuwun kanggo kabeh wong sing mbantu ningkatake pemahaman sing luwih akeh babagan wong sing nandhang lara kronis.

 

Pilihan B: Link langsung menyang artikel ing blog utawa situs web sampeyan.

Pilihan C: Tindakake lan padha Kaca Facebook kita (klik ing kene yen pengin) lan Saluran YouTube (klik ing kene kanggo luwih akeh video gratis!)

 

lan uga elinga ninggalake rating bintang yen sampeyan seneng karo artikel kasebut:

Apa sampeyan seneng artikel kita? Ninggalake rating bintang

 



 

NEXT PAGE: - Fibromyalgia lan Pain ing Esuk [Apa Sampeyan Kudu Dikenal]

fibromyalgia lan nyeri esuk

Klik ing gambar ndhuwur kanggo pindhah menyang kaca sabanjure.

 

Disaranake bantuan kanggo diagnosis iki

komprèsi Noise (umpamane, kaos kaki kompresi sing kontribusi tambah getih kanggo otot sing perih)

Balls titik pemicu (mandhiri kanggo nyambut otot kanthi saben dinane)

 

Logo Youtube cilikTututi Vondt.net ing YOUTUBE

(Tindakake lan komentar yen sampeyan pengin kita nggawe video kanthi latihan utawa elaborasi khusus kanggo masalah ANDA)

logo facebook cilikTututi Vondt.net ing FACEBOOK

(Kita nyoba nanggapi kabeh pesen lan pitakon sajrone 24-48 jam. Sampeyan uga bisa mbantu sampeyan napsirake tanggapan MRI lan liya-liyane.)

Apa sampeyan seneng artikel kita? Ninggalake rating bintang

0 replies

Ninggalake balesan

Pengin gabung karo diskusi?
Bebas bebas kanggo kontribusi!

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.