otak sing luwih sehat

6 Jinis Panganan sing nyedhiyani memori sing luwih apik

Ora ana rating bintang.

otak sing luwih sehat

6 Jinis Panganan sing nyedhiyani memori sing luwih apik

Apa sampeyan ngerti yen jinis panganan tartamtu wis kabukten efektif nalika nambah memori lan nyedhiyakake kesehatan otak sing luwih sehat? Mangkene 6 jinis panganan sing kudu dipangan luwih akeh yen sampeyan pengin otak sing sehat lan sehat.

 

1. ENDG

Endhog minangka salah sawijining sumber kolin nutrisi sing paling apik. Panganan sing sugih ing kolin wis digandhengake karo memori sing luwih apik lan nambah fungsi mental. Endhog uga ngemot protein sing uga bisa nuwuhake rangsangan nyata.

Egg

2. WALNUTS

Kenari kalebu kacang sing paling sehat sing bisa dipangan. Kandhutan vitamin E antioksidan tingkat tinggi lan nduweni kandungan asam lemak polimunatur paling dhuwur ing antarane kacang-kacangan sing paling umum sing kita panganan ing kene ing Norwegia.

Walnut ing kranjang

SALMON

Salmon lan iwak lemak liyane (kayata sardin lan tikarel) ngemot DHA sing dhuwur (asam docosahexaenoic) lan EPA (asam eicosapentaenoic), loro-lorone penting banget kanggo kesehatan otak sing apik. Coba mangan iwak berminyak kaping pirang-pirang seminggu kanggo ngoptimalake kahanan nutrisi otak sampeyan.

salmon

 

4. Blueberries

Panliten nuduhake yen blueberries bisa nyegah mundhut memori lan fungsi mental sing rame. Blueberries uga dikempalken karo antioksidan sing migunani sing bisa duwe efek sing migunani kanggo sisa awak.

blueberry Basket

 

5. Wiji PUMPKIN

Wiji kasebut duwe zink sing dhuwur banget. Nutrisi sing migunani kanggo pikiran lan memori sing apik. Disaranake nyampur wiji waluh (lan wiji rami) ing sereal utawa piring panggang.

waluh

 

6. KOPI

Kopi diisi brim karo antioksidan, luwih-luwih yen diombe ing bentuk ireng tanpa aditif kayata gula lan susu. Kafein, kanthi dosis moderat, uga wis ana hubungane karo fungsi otak sing luwih apik. Iki uga ditrapake kanggo teh.

kopi

 

 

 

Bebas bebas nuduhake artikel iki karo kolega, kanca lan kenalan. Yen sampeyan pengin artikel, latihan utawa sapanunggalane dikirim menyang dokumen kanthi ulangan lan sapanunggalane, kita takon seneng lan sesambungan liwat kaca Facebook kene. Yen sampeyan duwe pitakon, mung hubungi kita (sakabehe gratis) - kita bakal nindakake sing paling apik kanggo mbantu sampeyan.

 

 

ARTIKEL POPULAR: - Perawatan Alzheimer Anyar mulihake fungsi memori lengkap!

Penyakit Alzheimer

Waca uga: - 4 Sandhangan Klambi marang Mbalik

Stretch saka glutes lan hamstrings

Waca uga: - 6 Olahraga Kekuwatan Efektif Kanggo Dhengkul Sore

6 Olahraga Kekuwatan Kanggo Nyuda Kukul

Apa sampeyan ngerti: - Perawatan kadhemen bisa menehi rasa nyeri kanggo sendi lan otot? Antarane liyane iku, Biofreeze (sampeyan bisa pesen ing kene), sing umume kalebu produk alami, minangka produk populer. Hubungi kita dina iki liwat kaca Facebook yen sampeyan duwe pitakon utawa butuh saran.

perawatan Cold

 

Waca uga: - Gelas bir utawa anggur kanggo balung sing kuwat? Ya mangga!

Bir - Foto Foto

 

- Apa sampeyan pengin informasi luwih lengkap utawa duwe pitakon? Takon panyedhiya perawatan kesehatan sing cocog kanthi gratis (gratis) kanthi gratis Facebook Page utawa liwat «ASK - KANGGO JAWAB!"-kolom.

Takon marang - pancen gratis!

VONDT.net - Mangga ngajak kanca seneng situs iki:

Kita siji layanan free ing endi Ola lan Kari Nordmann bisa mangsuli pitakon babagan masalah kesehatan muskuloskeletal - kanthi anonim yen pengin.

 

 

Nyengkuyung karya kita kanthi ngetutake lan nuduhake artikel ing media sosial:

Logo Youtube cilik- Mangga tindakake Vondt.net ing YOUTUBE

(Tindakake lan komentar yen sampeyan pengin kita nggawe video kanthi latihan utawa elaborasi khusus kanggo masalah ANDA)

logo facebook cilik- Mangga tindakake Vondt.net ing FACEBOOK

(Kita nyoba nanggapi kabeh pesen lan pitakon sajrone 24 jam. Sampeyan milih apa sampeyan pengin jawaban saka kiropraktor, kiropraktor kewan, ahli fisioterapi, ahli terapi fisik kanthi pendidikan terus ing terapi, dokter utawa perawat. Kita uga bisa mbantu sampeyan ngandhani apa latihan sing cocog karo masalah sampeyan, bantu sampeyan nemokake terapi sing disaranake, napsirake jawaban MRI lan masalah sing padha. Hubungi kita dina iki kanggo nelpon sing ramah)

 

Foto: Wikimedia Commons 2.0, Creative Commons, Freestockphotos lan ngirim kontribusi sing maca.

 

referensi:

Nakanishi dkk, 2016, Efek konsumsi walnut ing karsinogenesis usus lan struktur komunitas mikroba. Kanker Prev Res (Phila). 2016 May 23. pii: canprevres.0026.2016. [Epub ngarepake cetak]

Apa sampeyan seneng artikel kita? Ninggalake rating bintang

0 replies

Ninggalake balesan

Pengin gabung karo diskusi?
Bebas bebas kanggo kontribusi!

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.