5 Cara Fibromyalgia mengaruhi wanita sing luwih angel tinimbang Pria

5 Cara Fibromyalgia mengaruhi wanita sing luwih angel tinimbang Pria

4.9 / 5 (15)

5 Cara Fibromyalgia mengaruhi wanita sing luwih angel tinimbang Pria

fibromyalgia minangka diagnosis nyeri rematik jaringan kronis lan alus. Fibromyalgia mengaruhi wanita luwih asring tinimbang pria - lan uga wis kacathet manawa wanita ngalami gejala sing saya parah dibandhingake pria. Ing artikel iki, kita menehi katrangan klinis babagan limang gejala sing wis didokumentasikan sing mung bisa dakkandhakake.

 

Kita nglawan wong sing duwe diagnosis nyeri kronis lan rematik supaya duwe kesempatan luwih apik kanggo perawatan lan pamriksan - nanging ora kabeh wong setuju karo kita. Dadi kita matur suwun kaya kita ing kaca FB kita og saluran YouTube kita ing media sosial kanggo melu kita ing perang kanggo urip saben dinten sing apik kanggo ewu wong.

 

Artikel iki bakal ngliwati limang gejala sing luwih kuat ing wanita tinimbang pria - sing kena fibromyalgia. Ing ngisor artikel sampeyan uga bisa maca komentar saka para pamaca liyane, uga nonton video kanthi latihan sing dicocogake kanggo wong sing nandhang diagnosa nyeri kronis lan penyakit rematik.

 

PS - Apa sampeyan ngerti manawa akeh anggota 18000 ing klompok "Rheumatism and Chronic Pain" nglaporake efek apik suplemen anti-inflamasi alami kayata extract bilberry og kunir?

 

 



 

1. Nyeri Fibromyalgia Sing Kuat

prolaps gulu serviks lan nyeri gulu

Nyeri fibromyalgia sing disenengi asring diterangake minangka nyeri jero lan nyeri sing nyebar saka otot lan luwih akeh menyang bagean awak. Akeh uga ngalami lara sing lara lan sumringah, uga tingling ing tangan lan sikil.

 

Dibandhingake kritéria diagnostik sadurunge kanggo fibromyalgia, rasa lara kudu mengaruhi awak kabeh, ing sisih loro, lan kalebu loro sisih ndhuwur lan ngisor. Kesakitan kasebut kalebu karakter sing bisa nulungi, lan dheweke bisa beda banget. Ketidakpastian iki gegayutan karo gambar pain nggawe asring angel banget kanggo wong sing duwe fibromyalgia kanggo ngrancang apa dina kasebut.

 

Sing uga menarik yaiku kepiye wanita lan pria ngalami nyeri fibromyalgia kanthi macem-macem cara. Kaloro jinis kelamin nglaporake manawa rasa nyeri bisa uga abot banget - nanging rata-rata, pria nglaporake, saka sudut pandang riset, intensitas nyeri luwih murah tinimbang wanita.

 

Rekomendasi Nganggo Timer kanggo Nyeri Rematik lan Nemen

Sarung tangan kompresi sooth alus - Foto Medipaq

Klik ing gambar kanggo maca liyane babagan sarung tangan kompresi.

  • Kaset mini (akeh sing lara rematik lan nemen rumangsa luwih gampang olahraga nganggo elastis khusus)
  • Balls titik pemicu (mandhiri kanggo nyambut otot kanthi saben dinane)
  • Krim Arnica utawa kondisioner panas (akeh wong nglaporake sawetara rasa nyeri yen nggunakake, contone, krim arnica utawa kondisioner)

- Akeh wong nggunakake krim arnica kanggo nyeri amarga sendhi kaku lan otot sing lara. Klik gambar ing ndhuwur kanggo maca luwih lengkap babagan carane arnicakrem bisa mbantu nyuda sawetara rasa lara sampeyan.

 

Waca uga: 7 Cara LDN Bisa mbantu Ngatasi Fibromyalgia

7 cara LDN bisa mbantu nglawan fibromyalgia



2. Suwene Dadi Suwene Ngrakit lan Titik Otot sing luwih Ndhuwur

nyeri gulu 1

Wanita uga duwe rasa sakit sing luwih nyebar lan rasa nyeri ing saindenging awak, uga dadi nyeri périodhe sing luwih dawa. Peningkatan rasa nyeri ing antarane wanita wis disambung karo hormon seks estrogen - sing duweni efek sing nyenyet nalika nyuda ambang rasa lara.

 

18 Titik Otot sing Nyuda

Saliyane rasa nyeri ing awak, fibromyalgia uga menehi basis kanggo 18 poin otot sing nyeri, sing sadurunge digunakake kanggo diagnosis. Mangkono, area awak tartamtu, biasane lampiran otot menyang sendi, sing nyebabake lara nemen nalika dipencet.

 

Panliten nuduhake manawa wanita, kanthi rata-rata, duwe otot sing nyeri banget tinimbang wong lanang. Biasane 2-3 luwih. Uga katon manawa titik otot iki luwih sensitif ing wanita. Sampeyan bisa maca kanthi rinci babagan ing 18 poin otot sing sakit ing kene.

 

Tips kanggo nyeri otot cilik:

Perek otot Perozin, Krim panas linnex og Tiger Balm yaiku telung produk sing misuwur sing asring digunakake kanggo otot sing perih lan sempit. Nanging ora kabeh produk bisa digunakake kanggo kabeh wong. Gegayuhan bisa uga kanggo nyoba lan deleng apa pengaruhe ing masalah tartamtu sampeyan.

 

Waca liyane: - Iki 18 Titik Otot bisa ngomong yen sampeyan duwe Fibromyalgia

18 titik otot aching

Klik ing kene kanggo maca luwih lengkap babagan 18 poin otot lan ing endi sampeyan nemokake dheweke.

 



 

3. Nyuda nguyuh, lan masalah kencing

pain appendix

Fibromyalgia bisa nyebabake nyeri pundi kencing lan masalah parut. Antarane liyane, wanita kanthi fibromyalgia asring nandhang gejala bowel usus. Uga wis dingerteni manawa 12-24% wanita duwe masalah usus - yaiku luwih dhuwur tinimbang pria, yaiku 5-9%.

 

Gugus usus, diagnosis kandung kemih, lan liya uga bisa menehi dhasar kanggo:

  • Sakit lan cramp ing weteng ngisor
  • Nyeri ing sanggama
  • urination Pain
  • Gejala tekanan ing kandung kemih
  • Frekuensi sing paling sering kunjungan jamban

 

Tips kanggo kesehatan usus luwih apik:

Coba wenehi probiotics (bakteri usus apik) utawa kuliah. Kanggo akeh, bisa menehi efek sing apik, lan kita uga ngerti manawa kesehatan usus iku penting banget kanggo sampeyan uga bisa ngrasa - kaloro saka segi energi, nanging uga swasana ati.

 

Waca uga: Iki Sampeyan Kudu Ngerteni Babagan Usul Ora Duka

 

Akeh wong sing nandhang lara nemen sing ngrusak urip saben dinane - pramila kita ajak sampeyan Nuduhake artikel iki ing media sosialAja seneng karo kaca Facebook lan ujar: "Ya kanggo riset luwih lengkap babagan diagnosis nyeri nemen". Kanthi cara iki, bisa nggawe gejala sing ana gandhengane karo diagnosis iki luwih katon lan mesthekake yen luwih akeh wong sing dianggep serius - mula njaluk pitulung sing dibutuhake. Kita uga ngarep-arep supaya tambah akeh perhatian bisa ngasilake dana kanggo riset babagan cara pambiji lan perawatan anyar.

 

Waca uga: - 15 Tandha Wiwitane Rheumatism

ringkesan sendi - rematik

Apa sampeyan kena pengaruh rheumatism?

 



4. Sakit Menstruasi sing Kuwat ing Wanita kanthi Fibromyalgia

weteng lara

Wanita kanthi fibromyalgia asring ngalami kram menstruasi sing luwih kuat tinimbang sing tanpa gangguan nyeri nemen. Nyeri iki bisa entheng utawa nglarani banget - lan beda-beda intensitas. Ing laporan riset sing disiapake dening Asosiasi Fibromyalgia Nasional, katon manawa ana kram menstruasi sing luwih nyeri tinimbang ing kelompok kontrol.

 

Mayoritas wong-wong sing duwe fibromyalgia yaiku wanita. Selehake 80-90 persen sing didiagnosis yaiku wanita. Statistik nuduhake yen umure umure 40 nganti 55 taun. Ing menopaus, nyeri fibromyalgia uga katon luwih elek lan bisa menehi basis kanggo nambah prevalensi:

  • Kuatir lan depresi
  • Swasana ati
  • Fatigue
  • Otak kabutklamben fibrous)
  • Efek ing awak

Badan ngasilake 40 persen kurang estrogen ing wanita sing wis ngalami menopause. Estrogen nduweni peran penting banget kanggo ngontrol tingkat serotonin ing awak, sing banget bisa ngontrol rasa nyeri lan swasana.

 

Waca uga: - Laporan riset: Iki minangka Diet Fibromyalgia Paling Apik

diet fibromyalgid2 700px

Klik ing gambar utawa link ing ndhuwur kanggo maca luwih lengkap babagan diet sing cocog karo sing ana ing fibromyalgia.

 



5. Tambah Kasedhiya Lemah lan Depresi

Lemes lemu

Panliten wis nuduhake manawa ana kedadeyan rasa kuwatir lan depresi ing wanita lan wong lanang sing kena pengaruh fibromyalgia. Maneh, wanita katon kena pengaruh luwih asring lan luwih abot tinimbang lanang.

 

Ora kaget manawa lara kronis lan nyebar nyebabake energi lan keluwih. Kaya sing wis dingerteni, diagnosis nyeri iki asring nyebabake lara ing wayah wengi lan turu sing ora apik. Kurang turu dudu kunci kanggo nyingkirake depresi lan kuatir - mula iku lingkaran jahat banget.

 

Tips kanggo lemes lan lemes:

Suplemen alami tartamtu kaya Q10 Aktif bisa, ing pirang-pirang kasus, menehi kontribusi kanggo level energi sing luwih normal. Wong liya rumangsa duwe bathi luwih kanggo entuk kualitas turu sing luwih apik - kayata Kresna Melatonin Forte utawa Cairan Melatonin.

 

Olahraga lan olahraga sing adaptasi bisa mbantu sampeyan nyumbang sirkulasi getih normal ing otot lan sendi - lan salah sawijining jinis olahraga sing akeh entuk manfaat yaiku olahraga ing kolam banyu panas. Iki minangka latihan khusus sing mbantu sampeyan ngiyatake sendhi kanthi cara sing apik lan aman; lan sing paling apik kanggo sampeyan kanthi fibromyalgia.

 

Sampeyan bisa maca luwih lengkap babagan cara latihan iki bisa nulungi sampeyan ing artikel ing ngisor iki.

Waca uga: - Kepiye Mbantu Olahraga ing Kolam Banyu Panas Ing Fibromyalgia

iki carane latihan ing kolam renang panas mbantu karo fibromyalgia 2

 



Informasi liyane? Gabung ing grup iki!

Gabung ing klompok Facebook «Rheumatism lan Sakit Kronis - Norwegia: Riset lan warta»(Klik kene) kanggo nganyari paling anyar babagan riset lan nulis media babagan gangguan rheumatic lan kronis. Ing kene, anggota uga bisa njaluk pitulung lan dhukungan - ing saben dinane - liwat ijol-ijolan pengalaman lan saran dhewe.

 

VIDEO: Olahraga kanggo Rheumatists lan sing kena Fibromyalgia

Bebas bae kanggo langganan ing saluran kita - lan tindakake kaca ing FB kanggo tips kesehatan lan program olahraga saben dina.

 

Kita ngarep-arep banget manawa artikel iki bisa mbantu sampeyan nglawan kelainan rematik lan nyeri nemen.

 

Bebas bae dienggo bareng ing media sosial

Maneh, kita pengin takon kanthi becik kanggo nuduhake artikel iki ing media sosial utawa liwat blog sampeyan (aja nganti link langsung menyang artikel). Pangerten lan nambah fokus minangka langkah pertama kanggo urip saben dinane sing luwih apik kanggo wong sing lara nemen.

 



saran: 

Opsi A: Enggo bareng langsung ing FB - Salin alamat situs web lan tempelake ing kaca facebook utawa ing grup facebook sing ana gandhengane. Utawa pencet tombol "SHARE" ing ngisor iki kanggo nuduhake postingan luwih adoh ing facebook sampeyan.

 

Tutul iki kanggo nuduhake luwih. Matur nuwun kanggo kabeh wong sing mbantu ningkatake pangerten babagan diagnosis nyeri kronis!

 

Pilihan B: Link langsung menyang artikel ing blog sampeyan.

Pilihan C: Tindakake lan padha Kaca Facebook kita og Saluran YouTube (klik kene yen pengin)

 

lan uga elinga ninggalake rating bintang yen sampeyan seneng karo artikel kasebut:

Apa sampeyan seneng artikel kita? Ninggalake rating bintang

 



 

sumber:

PubMed

 

NEXT PAGE: - Riset: Iki minangka Diet Fibromyalgia Paling Apik

diet fibromyalgid2 700px

Klik ing gambar ndhuwur kanggo pindhah menyang kaca sabanjure.

 

Disaranake bantuan kanggo diagnosis iki

komprèsi Noise (umpamane, kaos kaki kompresi sing kontribusi tambah getih kanggo otot sing perih)

Balls titik pemicu (mandhiri kanggo nyambut otot kanthi saben dinane)

 

Logo Youtube cilikTututi Vondt.net ing YOUTUBE

(Tindakake lan komentar yen sampeyan pengin kita nggawe video kanthi latihan utawa elaborasi khusus kanggo masalah ANDA)

logo facebook cilikTututi Vondt.net ing FACEBOOK

(Kita nyoba nanggapi kabeh pesen lan pitakon sajrone 24-48 jam. Sampeyan uga bisa mbantu sampeyan napsirake tanggapan MRI lan liya-liyane.)

Apa sampeyan seneng artikel kita? Ninggalake rating bintang

0 replies

Ninggalake balesan

Pengin gabung karo diskusi?
Bebas bebas kanggo kontribusi!

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.