Peluang hamstrings lan glutes

4 latihan regang nglawan mburi

Ora ana rating bintang.

Peluang hamstrings lan glutes

4 latihan regangan tumrap punggung sing kaku

Apa sampeyan repot karo punggung kaku? Mangkene 4 latihan regang sing bisa nulungi sampeyan nglawan lara sing nyeri lan mundur. Peregangan bisa nambah mobilitas lan nyuda tension otot. Latihan kasebut utamane ngarahake nambah mobilitas kanthi tujuan nyedhiyakake fungsi sing luwih apik, kurang myalgias lan nyeri sendi tambah akeh energi ing saben dinane.

 



Punggung sing lara lan kaku bisa ngrusak akeh perkara ing saben dinten lan kerja. Umume kita ngenteni rada suwe sadurunge ngatasi masalah lan asring tuwuh dadi panggung yen butuh upaya ekstra kanggo nindakake - mula kita nyaranake supaya sampeyan nganggep gejala lan nyeri punggung kanthi serius lan golek perawatan, uga miwiti nganggo latihan khusus kanggo ngatasi masalah kasebut. Disaranake sampeyan uga, saliyane kanggo latihan latihan, coba uga latihan olahraga bahu iki og langkah sing apik iki yen sampeyan ngalami penyakit otot lan sendi.

 

VIDEO: 4 Sandhangan Klambi Marga Mbalikna (nonton video ing ngisor iki)


YouTube: Bebas bae kanggo langganan kita saluran YouTube. Ing kene sampeyan entuk program olahraga lan tips kesehatan sing apik. Ing video iki, sampeyan bisa ndeleng papat latihan sing wis ditampilake ing artikel iki - kanthi panjelasan.

 



1. Kursi lan Hamstring Peregangan ("Gluteal Stretch")

Stretch saka glutes lan hamstrings

 

Mundur kanthi punggung kanthi lemah. Banjur jupuk sikil menyang sampeyan banjur pasang sikil siji ing sisih liyane - banjur puterake pinggul ing njaba lan jupuk sikil menyang sampeyan nganti sampeyan rumangsa bisa diambah ing sisih mburi paha lan kursi. Iki minangka latihan sing apik amarga mbentang sawetara otot sing asring nandhang lara punggung - kalebu glute lan piriformis. Tahan babagan nganti 30 detik lan baleni luwih saka 3-4 set. Banjur olahraga ing sisih liyane.

Stretch punggung ngisor

Stretch saka punggung ngisor

Ngampet ing mburi kanthi sikil loro terus. Banjur angkat sikil siji menyang tangan sampeyan lan ditarik kanthi alon - saenipun sampeyan kudu ngindhari punggung nalika nindakake babagan iki. Olahraga kasebut kudu dirasakake ing sisih mburi kursi lan tulang punggung lumbar (punggung ngisor). Tahan nganti 30 detik liwat 3-4 set.

 



3. Olahraga unta

Olahraga unta

Olahraga unta kucing minangka latihan gerakan sing apik lan apik sing menehi gerakan luwih akeh menyang tulang punggung. Bentang kasebut lan luwih fleksibilitas ing mburi, dada lan gulu. Latihan sing hebat banget kanggo wong-wong sing kudu ngeculake kaku ing gulu lan mburi. Miwiti ngadeg kabeh papat, banjur pucet alon-alon menyang lantai sadurunge alon-alon, nanging kanthi alon-alon mundhak sampeyan menyang langit-langit. Baleni olahraga kanggo repes 8-10 liwat 3-4 set.

Peregangan mburi lenggah (mulet saka punggung ngisor, piriformis lan kursi)

Yoga

Lungguh ing tikar latian utawa padha karo postur sing apik ing sisih mburi ngisor (ora kena dibengkokake). Banjur nyelehake sikil siji ing sisih liyane lan corak awak menyang sisih sing ngelawan - sampeyan kudu rumangsa yen kanthi becik ing sisih kursi lan metu menyang pinggul. Tambah fleksibilitas lan gerakan ing otot iki bisa nyuda tekanan ing punggung ngisor lan saéngga bisa nyuda kaku punggung ngisor. Gawe olahraga nganti 30 detik lan baleni ing loro-lorone liwat 3 set.

 



Iki minangka latihan sing apik sing luwih becik dilakoni saben dina kanggo efek maksimal - nanging kita ngerti yen dina kerja ora rame ora mesthi ngidini, mula kita 'nampa' sanajan sampeyan wis rampung saben dina liyane.

 

Sepira sampeyan kudu nindakake latihan?

Kabeh gumantung karo sampeyan. Temokake apa sing cocog kanggo sampeyan ing wiwitan lan bangun kanthi alon-alon nanging kudu maju. Elinga manawa olahraga bisa nyebabake lelembut ing wiwitan, amarga sampeyan mbaka sethithik ngrusak wilayah sing rusak (jaringan rusak lan jaringan parut) lan ngganti jaringan lunak sing sehat lan fungsional. Iki bisa dadi proses sing mbuwang-mbuwang wektu nanging bisa ngasilake banget. Yen sampeyan duwe diagnosis, kita takon sampeyan menyang klinis apa latihan kasebut bisa nguntungake - bisa uga coba kanthi tliti. Yen ora, disaranake sampeyan supaya bisa mlaku-mlaku lan hiking ing wilayah sing angel yen bisa - aja nganti bisa ndeleng sing kasedhiya YouTube saluran kanggo tips lan latihan luwih.

 

Bebas bae kanggo nuduhake latihan kasebut karo kolega, kanca lan kenalan. Yen sampeyan pengin latihan sing dikirim minangka dokumen kanthi repetisi lan liya-liyane, kita takon sampeyan seneng lan sesambungan liwat kaca Facebook kene. Yen sampeyan duwe pitakon, cobi wae hubungi kita.

 



Apa sing bisa aku lakoni kanggo nyeri punggung?

1. Olahraga umum, olahraga khusus, regangan lan kegiatan dianjurake, nanging tetep dadi watesan rasa nyeri. Rong mlaku ing dina 20-40 menit, bisa nyukupi awak lan otot sing lara.

2. Bal pemicu / bal pijet sarujuk banget - mula ana macem-macem ukuran supaya sampeyan bisa kanthi becik sanajan kabeh bagean awak. Ora ana pitulungan sing luwih becik tinimbang iki! Disaranake ing ngisor iki (klik gambar ing ngisor iki) - minangka pesawat lengkap 5 titik pemicu / bal urut kanthi macem-macem ukuran:

bal titik pemicu

3. Lowongan Kerja: Latihan khusus kanthi trik latihan saka macem-macem mungsuh (kayata pesawat lengkap iki 6 knintangan perlawanan sing beda) bisa mbantu sampeyan nglatih kekuatan lan fungsi. Latihan rajutan asring kalebu latihan sing luwih spesifik, sing bisa nyebabake pencegahan cedera lan pengurangan rasa sakit sing luwih efektif.

4. Nyeri Pain - Nglametake: Biofreeze minangka produk alami sing bisa ngilangi rasa lara kanthi ngombe wilayah kasebut kanthi alon-alon. Kelangan disaranake utamane nalika lara abot banget. Yen wis tenang banjur perawatan panas disaranake - mula disaranake digawe panas lan dadi panas.

5. Nyeri Pain - Pemanasan: Anget otot sing kenceng bisa nambah sirkulasi getih lan nyuda rasa nyeri. Disaranake ing ngisor iki nggunakake gasket panas / kadhemen (klik ing kene kanggo maca liyane) - sing bisa digunakake kanggo adhem (bisa dibekukan) lan kanggo dadi panas (bisa digawe panas ing gelombang mikro).

 

Produk sing disaranake kanggo nyuda rasa sakit kanggo punggung

Biofreeze semprotan-118Ml-300x300

Biofreeze (Kadhem / kroterapi)

 

NEXT PAGE: - Apa sampeyan duwe sciatica? Sampeyan kudu ngerti iki!



Takon marang - pancen gratis!

BACA BASA: - 8 Saran lan Langkah sing Apik tumrap Sciatica

sciatica

 

Sengsarane i bali og gulu? Disaranake kabeh wong sing nyeri punggung nyoba nyoba latihan sing dituju ing pinggul uga dhengkul.

Coba latihan iki uga: - 6 Latihan Olahraga Kanggo Hips Kuat

Training hip

 

Waca uga: - 6 Olahraga Kekuwatan Efektif Kanggo Dhengkul Sore

6 Olahraga Kekuwatan Kanggo Nyuda Kukul

 

Apa sampeyan ngerti: - Perawatan kadhemen bisa menehi rasa nyeri kanggo sendi lan otot? Antarane liyane iku, Biofreeze (sampeyan bisa pesen ing kene), sing umume kalebu produk alami, minangka produk populer. Hubungi kita dina iki liwat kaca Facebook, banjur kita bakal ndandani siji coupon diskon kanggo sampeyan.

perawatan Cold

Artikel populer: - Perawatan Alzheimer Anyar mulihake fungsi memori lengkap!

Penyakit Alzheimer

Waca uga: - Gelas bir utawa anggur kanggo balung sing kuwat? Ya mangga!

Bir - Foto Foto

 

- Apa sampeyan pengin informasi luwih lengkap utawa duwe pitakon? Takon profesional perawatan kesehatan sing pas langsung Facebook Page.

 

VONDT.net - Mangga ngajak kanca seneng situs iki:

Kita siji layanan free ing ngendi Ola lan Kari Nordmann bisa njaluk wangsulan pitakon liwat layanan pitakon gratis babagan masalah kesehatan muskuloskeletal - rampung anonim yen pengin.

 

 

Nyengkuyung karya kita kanthi ngetutake lan nuduhake artikel ing media sosial:

Logo Youtube cilik- Mangga tindakake Vondt.net ing YOUTUBE

(Tindakake lan komentar yen sampeyan pengin kita nggawe video kanthi latihan utawa elaborasi khusus kanggo masalah ANDA)

logo facebook cilik- Mangga tindakake Vondt.net ing FACEBOOK

(Kita nyoba nanggapi kabeh pesen lan pitakon sajrone 24 jam. Uga bisa mbantu sampeyan ngandhani apa latihan sing cocog kanggo masalah sampeyan, mbantu sampeyan nemokake terapi sing disaranake, napsirake jawaban MRI lan masalah sing padha.)

 

Gambar: Wikimedia Commons 2.0, Creative Commons, Freestockphotos lan ngirim sumbangan / gambar pamaca.

Apa sampeyan seneng artikel kita? Ninggalake rating bintang

0 replies

Ninggalake balesan

Pengin gabung karo diskusi?
Bebas bebas kanggo kontribusi!

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.