Alexander Andorff
Chiropraktik Umum lan Olahraga
[M.Sc Chiropraktik, B.Sc Ilmu Kesehatan]

- Nilai inti kanthi Patient in Focus

Hai, jenengku Alexander Andorff. Ahli terapi kiropraktik lan rehabilitasi sah. Aku pangareping editor Vondt.net lan Klinik Vondt. Minangka kontak utama modern ing kelainan musculoskeletal, dadi kepenak banget mbiyantu pasien ngasilake urip sing luwih apik.

Panaliten lengkap lan pendekatan modern kanggo perawatan minangka nilai inti kanggo Klinik Nyeri - lan mitra. Kita makarya raket karo spesialis medis lan GP kanggo ngoptimalake asil. Kanthi cara iki, kita bisa menehi pengalaman sabar sing luwih apik lan luwih aman. Nilai inti kita kalebu 4 poin utama:

  • Sinau Individual
  • Perawatan sing Modern lan Berbasis Bukti
  • Pasien sing Fokus - Tansah
  • Asil Liwat Kompetensi Dhuwur

Kanthi luwih saka 70000 pandherekipun ing media sosial, uga cedhak karo 2.5 yuta tampilan saben taun, uga ora nggumunake yen akeh wong sing saben dina nanggapi pitakon babagan terapi sing disaranake ing saindenging negara kasebut yen sacara geografis angel ditemokake.

Saka wektu ke wektu, kita nampa akeh pitakon sing angel banget kanggo mangsuli kabeh, lan mula kita nggawe bagean sing beda sing diarani «golek klinik sampeyan»- ing ngendi uga, kajaba klinik afiliasi dhewe, nambahake rekomendasi menyang profesional kesehatan sing sah ing wilayah sampeyan.

Bebas bae kanggo hubungi aku Saluran Youtube yen sampeyan duwe pitakon utawa komentar.

Kiriman Paling Anyar ing Blog Kesehatan kita:

Arthritis seronegatif

WOMAC (Angket Clinical lan Kritik Osteoarthritis Angket Evaluasi Timer)

WOMAC (Angket Clinical lan Kritik Osteoarthritis Angket Evaluasi Timer) WOMAC…
Nyeri ing sikil

Fibromyalgia lan Kram Kaki

Fibromyalgia lan Kram Kaki Apa sampeyan krasa lara sikil? Riset…
Nyeri ing sikil

Fibromyalgia lan Plantar Fascitis

Fibromyalgia lan Plantar Fascitis Akeh wong sing fibromyalgia kena ...

Kabeh sing Sampeyan Perlu Ngerteni Babagan Sacroilitis [Pandhuan Gedhe]

Kabeh sing Sampeyan Perlu Ngerteni Babagan Sacroilite [Pandhuan Gedhe] Konsep Sacroilite…

Arteri otoimun

Pandhuan Paling apik babagan Arteri Autoimun Apa arthritis otoimun?…
Arthritis seronegatif

Arthritis seronegatif

Kabeh Apa Sampeyan Kudu Ngerteni babagan Artron Seronegatif (Pandhuan Gedhe) Artritis