Home » Forskning » Skribent: Ane Camilla Kveseth (Fysioterapeut)

Skribent: Ane Camilla Kveseth (Fysioterapeut)

Anbefalt klinikk for evidensbasert utredning:

Meny

Hesteøye - Foto Wikimedia

Ane Camilla Kveseth (Fysioterapeut)

Fysioterapeut Ane Camilla KvesethAne Camilla Kveseth er autorisert ridefysioterapeut og innehar videreutdanning innen tverrfaglig smertebehandling.

Ane Camilla praktiserer terapiridning / ridefysioterapi i Elverum.

 

Sitat:

«- Det å bruke hestens bevegelser inn i behandling er undervurdert og benyttes i hovedsak kun til de som har store fysiske og/eller psykiske funksjonshemninger. Ridning er en god behandlingsform for langt flere enn dette. Hest gir mestring, livsglede og økt funksjon!»

 

 

 Nylige artikler skrevet for Vondt.net:

– Terapiridning – Ridning er terapi for kropp og sinn!

 

Relevante lenker:

– Ane Camilla Kveseth’s Facebookside: Terapiridning

 

Kommentar:

Vi har gleden av å ha Ane Camilla Kveseth som skribent her hos oss på vondt.net – hun er meget dyktig, så hvis du har noen spørsmål angående terapiridning så anbefaler vi at du spør henne, da er du garantert et riktig så godt, informativt svar.

Share Button
Visste du at aktivitet er den beste medisin? Derfor anbefaler vi at du gjør øvelser aktivt for å forebygge plager - slik som disse øvelsene mot karpal tunnel syndrom. Se beskrivelse på øvelsene her:

3 kommentarer

 1. Emilie Sagosen sier:

  Hei Ane Camilla! Blir terapiridning dekket om du har skoliose?

 2. Gaute sier:

  hei Ane Camilla, flott og finfinfin artikkel du hadde skrevet om terpairidning her på denne siden… jeg er ufør pga ryggsmerter (mye jobb og tunge løft over mange, mange år) og lurte litt på pris og egenandeler og sånne ting for et sånt tilbud? Er det noe som jeg kan få dekket gjennom NAV hvis jeg får henvisnign til det?

  • Ane Camilla Kveseth sier:

   Hei Gaute!

   Terapiridning er en behandlingsform som har sin egen refusjonsrett hos Helfo. Fastlege må skrive ut en rekvisisjon til terapiridning, gjøres på samme blankett som til ordinær fysioterapi. Denne leveres til den fysioterapeuten som bedriver Terapiridningen. Helfo dekker deler av utgiftene ved behandlingen, men som regel må man betale en liten egenandel i tillegg – dette vil variere fra sted til sted.
   Helfo dekker også reisekostnader til ridningen.

   Ved spesielle tilfeller kan NAV dekke kostnadene utenom refusjonsdel, men dette blir en individuell vurdering mellom deg og din veileder på NAV oppimot stønadsform etc.

   Håper dette svarte på spørsmålene dine, du kan også lese mer her; http://fysio.no/Forbundsforsiden/Organisasjon/Faggrupper/Ridefysioterapi/Vaart-fagfelt

   Lykke til!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR (Klikk her)

Ad

HJELP DEG SELV:

Lindring mot muskel og leddsmerter?

Prøv denne: Biofreeze-spray-118ml-300x300

Biofreeze (Kulde- / kryoterapi)

kjøp nå

Linkbytte for mer trafikk til din hjemmeside?

Vondt.net - Muskuloskeletal informatikk

Ad

ToppBlogg - toppliste for bloggere Populære norske blogger Blogglistenhits Vondt.net | Vi lindrer vondtet ditt. Hälsa